Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Ζούμε παγιδευμένοι στο hotel California"

Δριμεία κριτική στον Γ. Παπανδρέου αλλά και στον Α. Σαμαρά άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης. Ο πρωθυπουργός έκανε λάθος επιλογές σημείωσε
"Υπάρχει μια προφανής άτυπη συμπαιγνία μεταξύ των αντιπάλων συμπαικτών μεγάλων και μικρών στη διαιώνιση του σκηνικού που μας οδήγησε στη χρεοκοπία", είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης στην πρωινή εκπομπή του MEGA ασκώντας έντονη κριτική στο Γιώργο Παπανδρέου.
"Ο καθένας κάνει το παιχνίδι του όπως το έκανε πριν σαν να μη συμβαίνει τίποτα", σημείωσε και προσέθεσε πως τους τέσσερις πρώτους μήνες ο πρωθυπουργός έκανε λάθος επιλογές σε κινήσεις και πρόσωπα.
Μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο Γ. Παπανδρέου και ο Α. Σαμαράς θα έπρεπε να είναι μαζί σε τέτοιες δύσκολες εποχές. "Τι παριστάνουν και οι δυο;" διερωτήθηκε, τονίζοντας πως δε πρέπει να ξεχνάνε πως είναι παιδιά από δύο οικογένειες με ιστορία.
"Ήταν φίλοι στο Πανεπιστήμιο, μέχρι και τις ίδιες γκόμενες μπορεί να είχαν είπε και δεν μπορούν να συνεννοηθούν για τη πατρίδα;", είπε ενώ υπογράμμισε πως "ζούμε παγιδευμένοι στο hotel California. Να μείνεις στο ευρώ είναι βαρύ, να φύγεις είναι δυσβάσταχτο".
Τόνισε δε ότι δεν υπερασπίστηκε η Ελλάδα από την αρχή σωστά ενώ χαρακτήρισε φούσκα τη σύγκληση με την Ευρώπη.
Για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου τόνισε ότι "δεν μπορούσα να πάρω την ευθύνη να γκρεμίσω μία κυβέρνηση γι’ αυτό ψηφίζω. Είδα, όμως, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να κλαίνε, πριν πάνε να ψηφίσουν'".
Τέλος, εμφανίστηκε καυστικός και για την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Αναφερόμενος στη χθεσινή αναφορά της Α. Μέρκελ, ότι δεν κυβερνούσε αυτή την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, της επιτέθηκε λέγοντας: "Τι λες μωρή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου